Árak és kedvezmények

Alapdíj: 2 490 Ft / fő (péntek - vasárnap és ünnepnapokon)
             1 990 Ft / fő (hétfő - csütörtök)


nyári akció:


paintball játék 1245 Ft / fő:

foglalj pályát 2490 Ft / fő áron és a második paintball játék alapadíját ajándékba kapod!Diákkedvezmény: 500 Ft / főFestékgolyó: 10 Ft / db

Az alapdíj magában foglalja a felszerelés- (thermolencsés maszk, sűrített levegős [0,8 L-es] palack, Tippmann 98-as marker, 200 db festékgolyó űrtartalmú gravitációs tár) és pályabérlést, levegő töltést, a játékvezetést, továbbá az ásványvíz fogyasztást és a csapatkép készítését.
              
A játékról nagy felbontású fényképek készülnek.


Extra felszerelések:

Hölgyeknek mellvédő: ingyenes
Versenypaintball maszk: 500 Ft / db
DYE i4, a világbajnokságon is használt versenymaszk, a még tökéletesebb játékélményért. Aki ebben a maszkban bepárásodik, az visszakapja a befizetett alapdíját.
Tube tartó: 200 Ft / db
Vigyél magaddal a csatatérra +100 vagy +200 festékgolyót, ezzel előnyhöz juttatva önmagadat és csapatodat egyaránt! Övre csatolható tubejaink segítségével megsokszorozhatod tárad kapacitását.
Térd- és könyökvédő: 200 Ft / szett
Ezek a védőfelszerelések mindig jól jönnek. A játékhoz nem elengedhetetlen használatuk, de lehetőséget biztosítunk az óvatosabb játékosainknak ezek igénybevételére.
Katonai ruha: 500 Ft / db
Jelenj meg igazi katonai ruhában a harcmezőn! Két részes, négyszínnyomásos, német és magyar stílusú katonai terepruhák és overálok állnak renelkezésedre, a legkisebbtől a legnagyobb méretig.

A paintball játék helyszínei:
- Erdei pályánk: Győr, Püspökerdő
- Kaptár: Győr, Győzelem utca (2020.08.15-ig nem üzemel)

Kedvezmények és akció

  • Szervezőnek: Az alapdíjat elengedjük! Minden további szervezésnél + 200 festékgolyó ajándék.
  • Diákoknak: 500 Ft kedvezményt adunk az alapdíjból.
  • Születésnaposnak: Az alapdíjat teljesen elengedjük (plusz - mínusz 8 nap eltérés lehet, 12 főként 1 születésnaposra érvényes)
  • Saját felszereléssel rendelkezőknek: az alapdíjat teljesen elengedjük!
  • Kedvezmény összevonás: A hétköznapi kedvezmény a "Kaptár" nevű pályánkra nem vonatkozik és a diákkedvezménnyel nem összevonható.
  • Minimum foglalási tétel: 12 fő alapdíja, csapatkizárólagosság ígénylése 4.990 Ft/ fő
  • Az akció 2020.07.01-tól 2020.08.31-ig érvényes és a két paintball játék között maximum 1 hónap lehet, más kedvezménnyel nem összevonható, az akció időszakában a hétköznapi kedvezményes alapdíj nem választható.
  • Az árak szemléltető jellegűek, az árak módosításának jogát fenntartjuk.